Distribucijski program

vina vinarije čitluk

Hercegovinavino je većinski dioničar Vinarije Čitluk i ujedno distributer njihovih vina. Vinarija ima respektabilnu dugu tradiciju u proizvodnji visokokvalitetnih vina. Vinogradi se protežu od Mostara do Čitluka na 400 ha različitih lokacija.

VODKA STOLICHNAYA

Vodka Stolichnaya nije samo vodka. To je ona vodka koja u svijetu čini značajan dio imidža Rusije. Bila je sinonim prestiža za vrijeme bivšeg SSSR-a. U konzulatima i veleposlanstvima diljem svijeta su je darivali u znak zahvalnosti uglednim svjetskim dužnosnicima kao tekuće zlato koje podsjeća na životni standard Istoka.

Brojne su zanimljivosti koje prate ovaj brand od prvih pisanih tragova o njoj do danas. Ovo je prva vodka koja je izvezena na tržište SAD-a i tamo je do danas najprodavanije piće ove vrste, a postala je i svojevrsni sinonim za vodku.

 

VODKA elit

Sovjetski lider Nikita Khrushchev je idejni tvorac prve vodke sa okusom. Naime, Krushchev je volio začinjenu hranu pa je 1962. godine za njega proizvedena prva vodka sa okusom bibera. Popularnost Stolichnaye je i dalje u usponu. U potrazi za savršenim okusom i luksuzom kakav u svijetu vodki još nije viđen Stoli je 2003. godine proizveo VIP liniju elit™.

Stvorena za klijentelu najistančanijeg ukusa elit vodka je u kratkom vremenskom periodu prepoznata kao jedna od najboljih vodki na i nositelj je brojnih nagrada i priznanja. elit vodka se danas nalazi među 10 najskupljih i najtraženijih luksuznih vodki na svijetu.

O Adriatic Queen

Sardina d.o.o. bavi se ulovom i preradom ribe te uzgojem proizvoda marikulture na svojim uzgajalištima. Tvrtka utemeljena davne 1907. godine sa sjedištem u tradicionalno ribarskom naselju Postira na otoku Braču danas predstavlja jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u sektoru ribarstva i prerade ribe. Tvornica za preradu ribe jedna je od najmodernijih u Europi. 

SARDINA U BILJNOM ULJU

Sadrži pomno odabrane jadranske sardine uz dodatak biljnog ulja, čuvajući time izvorni okus i hranjive vrijednosti​

SARDINA S LIMUNOM

Sadrži jadransku kraljicu riba, sardinu, uz dodatak limuna koji svojim osvježavajućim i nenametljivim mirisom i okusom obogaćuje prirodni okus sardine 

TUNA FILETI U BILJNOM ULJU

Adriatic Queen tuna fileti u biljnom ulju su ukusan i zdrav obrok koji se može konzumirati samostalno, ali i poslužiti kao dodatak složenijim jelima

SARDINA S POVRĆEM

Izvrsna je u kombinaciji s drugim namirnicama, zbog čega smo je u Adriatic Queenu obogatili hranjivim povrćem te pružili zdrav i cjelovit obrok

SKUŠA FILETI U BILJNOM ULJU

Adriatic Queen skuša u biljnom ulju sadrži skušu iz Jadranskog mora čije su hranjive tvari sačuane dodatkom biljnog ulja

Stoljetna tradicija poslovanja

S ciljem kupcu osigurati najbolje, proizvodno trgovinsko poduzeće HERCEGOVINAVINO d.o.o. iz Mostara je širokom asortimanu proizvoda iz vlastite proizvodnje, kao i onih koje distributiraju dodalno delikatesni riblji program Adriatic Queen.

Pašteta od srdele

Pašteta od srdele prava je delikatesa, koju možete poslužiti uz popečeni kruh i pršut, kao predjelo ili sasvim samostalan obrok. 

Pašteta od tune

Obvezno predjelo svakog svečanijeg ručka, savršeno se slaže s tostiranim ili toplim pivskim kruhom.

Pašteta od lubina i komarče s tartufima

Pašteta od lubina i komarče s tartufima delicija je koju vrijedi kušati i uživati u punini okusa.

ALPINNO KOZJI SIR

Alpinno kozji sir iz kace ima prepoznatljivu aromu i svjež okus. Kozji sir je veoma bogat izvor kalcija, magnezija i fosfora, te vlakana koja ubrzavaju metabolizam, zbog čega ga nutricionisti najčešće koriste u zdravim dijetama. 

Snižava šećer i loš kolesterol u krvi, a pritom sadrži za trećinu manje kalorija i nepoželjne masnoće od tipičnog kravljeg sira. Bogat proteinima i to onima koji  lako i brzo sagorijevaju i mišiće izravno opskrbljuju prijeko potrebnom energijom i amino-kiselinama te je preporučljiv kao možda i najbolja moguća supstitucija za meso.

“Napravljena od najboljih biljnih ulja. Hranu čini boljom”

RAMA classic margarini za mazanje

Napravljeni su od kvalitetnog ulja repice i izvrsnog su okusa. 
Prikladni su kako za mazanje, tako i za kuhanje.

Rama za kolače 250 G

Svaka generacija osvježava recepte, ali jedan sastojak se ne mijenja Rama za kolače – prepoznatljiv okus kuhinje!

Rama bez laktoze 250 G

Rama bez laktoze je pogodna za sve one ljude koji su alergični na laktozu. Laktoza je mliječni šećer, najzastupljeniji ugljikohidrat koji se nalazi u mlijeku, siru, sladoledu i ostalim mliječnim proizvodima. 

Kod nekih osoba tanko crijevo nije u stanju preraditi taj šećer u jednostavnije oblike koji se onda mogu apsorbirati u krvotok. Zapravo se radi o nedostatku crijevnog enzima laktaze koji se prirodno nalazi u tankom crijevu i razgrađuje laktozu na jednostavnije lakše probavljive šećere – glukozu i galaktozu.

Prepoznatljivog, tradicionalnog imidža, Zdenka je tvrtka s dugogodišnjom povijesti u proizvodnji sireva. Osnovana je 1897. godine u Velikim Zdencima, poljoprivredno-stočarskom kraju s dugom tradicijom u proizvodnji mlijeka. Ime je dobila 1932. godine po kćeri jednog od ondašnjih vlasnika. Fotografija, tada šesnaestogodišnje Zdenke uokvirene potkovom i četverolisnom djetelinom kao simbolom blagostanja i dvostruke sreće, postaje zaštitni znak tvrtke.

Srebrni trokutići u koje je umotan Zdenka topljeni sir i njegov prepoznatljivi logotip nezaobilazan su dio odrastanja brojnih generacija na ovim prostorima. Od vrtića do škole i fakulteta, vojske, ekskurzije, izleta, za doručak, ručak ili večeru gotovo svatko se susreo s prepoznatljivim srebrnim trokutićima u koje je umotan Zdenka topljeni sir.

HERCEGOVINAVINO

Hercegovinavino doo Mostar

Bišće polje bb, 88000 Mostar, BiH

Tel: +387 (0)36 352-840

Fax: + 387 (0)36 352-848

E-mail: info@hercegovinavino.ba

Copyright © HERCEGOVINAVINO